Teenused

Kinnisvara ostueelne kontroll

Oled omandamas äri- või erakinnisvara, tahad teada, missuguses seisukorras on väljavalitud objekt, siis pöördu meie kogemustega spetsialisti poole. Kinnisvara, mille tegelikkus ei vasta lubatule, mille amortisatsioon või ehitusvead toovad kaasa ootamatuid kulutusi, ei ole tänapäeval erandlikud. Kinnisvara, mis ei vasta tegelikkusele on suur probleem – olgu siis tegu ventilatsiooni, küttelahenduse, üldkonstruktsiooni või viimistlusvigadega. Väga oluline on teada, mida ostad. Meie spetsialist aitab välja selgitada kinnisvara tegeliku seisukorra, mida teades on võimalik müüjal/arendajal enne müüki puudused likvideerida või langetada kinnisvara hinda.

Varjatud vigade leidmine

Sageli on kinnisvara ost seotud emotsioonidega, ei süveneta piisavalt detailidesse, mis mõjutavad tegelikult kinnisvara hinda ja kvaliteeti. Varem või hiljem hakkab üks või teine asi kahtlasena tunduma või miski päris elutegevust takistama. Aastaajast sõltuvalt võivad vead hakata ilmnema, mõjutades teie tervist või kinnisvara. Kui varjatud vead avastatakse, on eelmine omanik kohustatud need likvideerima või katma sellega seonduvad kulud. Meie spetsialist aitab leida varjatud vigu, et halbu üllatusi oleks vähem.

Ehitusalane nõustamine

Juba olemasoleva kinnisvara ehitus, renoveerimine või remont võib minna pikaks ja kulukaks, kui pole kogemust või ei tea, kuidas alustada või edasi minna. Meie spetsialist pakub nõustamist, sest alati on olemas lahendus. Leiame keerulistele lahendustele lihtsamad lahendused, vajadusel väiksemate kuludega lahendused, erilahendused. Läheneme igale kliendile/objektile individuaalselt.
Aitame suurtele objektidele leida alltöövõtja, koduomanikul ehitajad.

Remondieelne ülevaatus

On selleks ühistu, korteri/majaomanik või rentnik äripinnal, pakume investeeringueelset ülevaatust või ülevaatust armsa kodu mugavamaks muutmiseks. Vaatame parendamist vajavad asjad üle ja vajadusel aitame veenduda, et kogu remont ei ületaks teie eelarvet.

Uusarenduses garantii lõpu ülevaatus

Hea tava on anda uusarendusele 2 aastane garantii. Selle aja lähenedes võtab aktiivne ja professionaalne arendaja kliendiga uuesti ühendust, et vaadata üle tekkinud vead ning need parandada. Paraku on nii, et objekti valmimisest on juba kaks aastat möödas, kuid arendajal pole huvi tagasisideks, ei hakka ise vigu otsima, et vältida kulutusi müüdud kinnisvarasse. Pakume kortermajade ühistutele, erakliendile korteri või maja lõppvaatlust, et kõik remontivajav saaks õigeaegselt märgatud. Kuna garantiiaja möödudes arendaja objekti eest enam ei vastuta, tuleb hiljem avastatud puudused likvideerida juba omanikul ise. Sageli sees elades harjuvad inimesed vigadega ka ära ning ei märka enam neid. Meie spetsialist aitab üle vaadata ja märgata nii lihtsamaid kui varjatud puudusi. Kontrollime üle elupinnad, parkimiskoha, panipaiga, trepikoja, rõdu, katuse, vundamendi, fassaadi, aknad, uksed, ventilatsiooni, küttelahenduse, viimistluse.

Müügieelne kontroll

Kinnisvara omanikuvahetus toob tagasiulatuva vastutuse riski ka müüjale, kes ei tunne oma objekti piisavalt hästi. Müüdud kinnisvara puudused ei pruugi avalduda kohe, vaid paari aasta jooksul, kuid müüja vastutuse tekkimiseks piisab ka sellest, kui asjaolu on olemas olnud objekti ostjale üleandmise hetkel. See tähendab enamasti osalist raha tagasi maksmist ostjale või probleemi likvideerimist, st mitteoodatud kulusid. Pöördudes ennetavalt ehitusspetsialisti poole, minimeerite müüjana ootamatute lisakulude võimalust.

Pakume kinnisvarakaitse teenuseid kõikidele klientidele üle Eesti!